Крушарски: Георги Илиев е чист, не би се подложил на такова унижение!


Крушарски: Георги Илиев е чист, не би се подложил на такова унижение!
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2623 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се застъпи за една от звездите на тима - Георги Илиев. Според бизнесмена ветеранът няма как да е виновен по обвиненията в симулативна игра в мача срещу ЦСКА с фланелката на Черно море.

"Не вярвам на нищо за Георги Илиев, докато не се убедя сам. Не вярвам, че един футболист на тези години ще се подложи на такова унижение. Всички знаем как ги играем игрите. Бил съм винаги близо до футбола и знаех как се решават нещата – с разбиране. Ако сме единни, ние, президентите, няма да има такива проблеми. За мен Георги Илиев е чист, но някой използва момента да ги натопи или да ги излъже. Аз с него не съм говорил на тази тема. Говорихме само за условията и въпросът беше изчерпан. Не ми се вярва да е правил такива простотии", отсече Крушарски в студио "Дерби".

"Ето, във Враца, казват, че съм си купил мача. Е, как да стане. Аз ако имам пари, няма да ги дам за такива неща. Вие виждали ли сте черно тото? Какво е това животно? Как се говори, без да го докажеш?", допълни ексцентричният бос на "смърфовете". Вижте в този материал едно от предположенията защо Илиев е подписал с пловдивчани. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички