Защо Роналдо отсъстваше, когато бе най-нужен на Левски срещу Локомотив Пловдив?


Защо Роналдо отсъстваше, когато бе най-нужен на Левски срещу Локомотив Пловдив?
Снимка: БГНЕС

4551 0

Левски не беше особено убедителен при гостуването си на Локомотив Пловдив. "Сините" загубиха от "смърфовете" с 1:2 битката от 4-ия кръг на Първа лига.

Несигурност пред гола

Въпреки че създадоха повече положения от съперника си, възпитаниците на Николай Костов реализираха едва едно. Това бе и най-сериозният проблем за тях.

На терена липсваше един от хората, чиято задача е оползотворяването на подобни шансове - Роналдо. Бразилският нападател дори не попадна в групата на своя наставник. Това все пак си има основателна причина.

Защо отсъстваше таранът?

Проблемът с част от футболистите на столичани, които все още нямат европейски паспорти, е повод за липсата на 22-годишния състезател. Това твърди "Тема Спорт".

При петима играчи без паспорт, част от тях трябва да останат извън групата за даден двубой. На негово място на "Лаута" бе избран Рикардиньо. Именно той вкара и единствения гол за "сините". 

Роналдо от своя страна също присъстваше на пловдивския стадион, но изгледа дуела от трибуните. Очаква се той да се завърне в игра за предстоящия мач срещу Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите.

С какви впечатления остана Николай Костов след поражението от "смърфовете"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички