Без обвинения в Костов след загубата от Локомотив Пловдив и с поглед в израелския съперник


Без обвинения в Костов след загубата от Локомотив Пловдив и с поглед в израелския съперник
Снимка: Lap.bg

2543 0

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели мнението си след поражението с 1:2 в четвъртия кръг на Първа лига от Локомотив Пловдив. 

 

Той бе категоричен, че обвинения в клуба не може да има заради спешната промяна в дефанзивен план след първия съдийски сигнал. Само 180 секунди се играха от срещата, когато Петрис получи контузия. 

Наставникът вече е насочил цялото си внимание и концентрация към следващия съперник в квалификациите за Лига на конференциите - Апоел Беер Шева.

Мнението на Костов

"Не достигнаха голове. Създадохме доста положения. Имахме положения. Имахме усещане, че ако изравним до 60-та, 70-та, 80-та минута, може да спечелим. Такова темпо наложихме. Наложи се Галчев да влезе в самото начало. Лошо тръгнахме с контузията на Петрис. Получихме гол, не обвинявам никого, но така се получи ситуацията. След това догонвахме противника. Не обвинявам никого. Даже съм доволен от играчите, поздравявам ги за духа.

Много добре бяхме физически. Даже надбягахме противника 90 минути.

Дарлан е опитен играч, представи се много добре. Владее топката, усеща ситуациите, мисля, че добре допада за нашия стил.

Футболистите винаги са в добро настроение, когато побеждават. Ние и днес играхме добре, но не взехме даже и точка. Само срещу македонците не бихме уверени. Бяхме концентрирани за мача. Бяхме и подготвени много добре. Просто така се случи. Не искам повече да коментирам, защото говоря едни и същи неща.

Сериозно предизвикателство е за нашия отбор. Готови сме за израелците. Анализирали сме Апоел Беер Шева. Вярвам в доброто представяне. Надяваме се да реализираме повече от ситуациите", завърши Костов с коментар за следващото европейско препятствие.

Ето какво сподели и Александър Томаш след победата над Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички