Станимир Стоилов опитал да вземе играч на Лудогорец под наем в Левски, но срещнал категоричен отказ


Станимир Стоилов опитал да вземе играч на Лудогорец под наем в Левски, но срещнал категоричен отказ
Снимка: Lap.bg

5047 0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е искал да вземе играч на Лудогорец под наем на "Герена" през миналия сезон. Въпросният играч е Доминик Янков, а информацията разкри един от известните "сини" фенове Петър Димитров в подкаста "Реконтра".

Стоилов и Левски не са успели да се възползват от ситуацията

Стоилов е искал да се възползва от недобрата ситуацията, в която се  е намирал българският национал. Първо страдаше от контузия, а след това бе оставян често на резервната скамейка от Анте Шимунджа.  Ръководството на Лудогорец обаче ясно е отклонило възможността и е отрязало мераците на Левски, тъй като не са желали да дадат играч на пряк конкурент, пише "Тема спорт".

Доминик Янков се чувства отлично под ръководството на Ивайло Петев, получавайки игрово време и в момента е един основните халфове в схемата на разградчани. Припомняме, че наскоро Левски се раздели с един от най-важните си играчи - Ноа Сонко Сундберг, който отиде именно в Лудогорец. Официално не е обявена сумата, която "сините" са поискали, но се твърди, че е около 800 хил. евро. Съвсем наскоро той се сбогува официално с Левски, като благодари специално на фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички