Емил Велев конкретизира силните страни на Апоел и разкри, че български национал е бил пред трансфер в Левски


Емил Велев конкретизира силните страни на Апоел и разкри, че български национал е бил пред трансфер в Левски
Снимка: Lap.bg

4246 0

Бившият играч и треньор на Левски Емил Велев сподели очакванията си за предстоящите двубои с Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Според него "сините" имат шанс да елиминират съперника си и дори се намират в по-добро състояние.

Хубавото - реваншът е в София

"Естествено, че Левски има шансове да елиминира Апоел. Дори смятам, че "сините" са в по-добро състояние от предстоящия съперник. След като се изиграят мачовете, ще видим кой на какво ниво е бил. Израелците също ще искат да продължат напред и дума не може да става за подценяване. Хубавото е, че реваншът е в България и отново сините ще се опрат на подкрепата на публиката", заяви той пред "Тема спорт".

"Вече няма слаби отбори в Европа. Виждате какви резултати се получават. Държави, които нямат нищо общо с футбола класират тимовете си напред в турнирите. Гледах и двата мача на Апоел срещу литовците. В първия победиха 1:0. Играха по-добре, изпуснаха да вкарат още попадения, но се виждаше, че още не са готови за сезона. Левски има леко предимство, защото в момента се играе и първенството, докато в Израел то започва по-късно. "Сините" вече имат и четири мача зад гърба си в шампионата, освен двата срещу Шкупи. Хубавото е, че Левски не си отложи срещата с Локо Пловдив, защото всеки мач дава допълнителна енергия за следващите. По този начин се държи кондицията в състава, а не само играчите да тренират и да чакат предстоящия мач в евротурнирите".

Силните страни на Апоел Беер Шева

"Отборът се стреми да играе бърз и директен футбол. Това забелязах от мачовете с литовците. Но все още в състава не са влезли чужденците, които привлякоха. Нямам представа как ще изглежда тимът тогава. Явно още не са готови, за да се включат за Апоел. Предполагам, че ще ги използват срещу Левски, защото "сините" са голям дразнител", и допълни, че ще искат да затвърдят доброто си представяне срещу български отбори.

Български национал е бил пред трансфер в Левски

Родният национал Йоан Стоянов е бил следен от "сините" и Станимир Стоилов, но не се е стигнало до нищо конкретно. "В Беер Шева не му дават много шанс, въпреки че притежава сериозни качества. Стигна до националния отбор. Дори го бях предложил на Мъри. Гледаха го и може би щеше да се стигне до трансфер, но след това събитията се развиха по друг начин. Всички знаем и как Стоилов напусна Левски. Нещата приключиха, защото и Йони си е футболист на Апоел, а през миналия сезон игра под наем в Нес Циона". Левски загуби от Локомотив Пд в последния кръг от шампионата, но показа добра игра и изпусна куп положения. Именно заради това Николай Костов похвали играчите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички