"Играха двата отбора в България, които практикуват най-добрия футбол" - Павел Колев похвали и класата на Левски


"Играха двата отбора в България, които практикуват най-добрия футбол" - Павел Колев похвали и класата на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2484 0

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев говори пред медиите след успеха на "черно-белите" над Левски с 2:1 в 4-тия кръг на Първа лига. Както е известно, Колев бе пред напускане на клуба, но след разговори със собствениците на "смърфовете" той ще продължи работата си на "Лаута".

 Двата отбора, които практикуват най-добрия футбол в момента

"Днес играха двата отбора в България, които в момента практикуват най-добрия футбол. Опитват се да изградят стил и се справят доста успешно. Срещнахме изключително класен съперник и от тази гледна точка победата е много важна, защото демонстрира, че отборът има характер и умее да променя стила си на игра тогава, когато се налага, за да задържи позитивен резултат. От психологическа гледна точка победата е много важна, но нищо не означава, защото първенството сега започва. Има много път да се извърви и много неща да се променят", заяви Колев след двубоя.

"Най-много ми хареса, че успяхме да варираме в ситуации, в които бяхме притиснати. Вижда се, че стилът на Локомотив, който треньорът се опитва да изгражда с доминация, владение на топката и бързи разигравания, не ни носеше успех и в този момент отборът започна да играе доста по-прагматично", каза още изпълнителният директор на Локомотив.

Бъдещето на Колев в клуба

"Ще присъствам на срещата с феновете. Ще си говорим, каквото трябва. Напрежението се оправя с комуникация. Когато има комуникация, нещата обикновено се движат в някаква посока. Аз вярвам, че всякакви недоразумения могат да бъдат изгладени с разговори. Селекцията не е нещо, което се прави от днес за утре.

Това е процес, който отнема време и за да се сложи край на ситуации, в които клубът е изпадал и в миналото - да привлича футболисти на пожар, след което да се чуди как да се отърве от тях. Към този момент някаква належаща липса от нови попълнения не виждам. Ще имаме разговор с Бабакар Дион и след това ще решим как да действаме", завърши Павел Колев. След двубоя пък наставникът на пловдивчани Александър Томаш заяви, че предпочита грозна победа пред красива загуба по повод играта срещу Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички