Левски разбира потенциалния си съперник за плейофа: Къде да гледаме жребия за Лигата на конференциите?


Левски разбира потенциалния си съперник за плейофа: Къде да гледаме жребия за Лигата на конференциите?
Снимка: Lap.bg

2023 0

Левски е единственият български отбор, който успя да премине втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Сега "сините" ще имат нелеката задача да се противопоставят на Апоел Беер Шева, ако искат да играят плейоф за влизане в групите. Днес (7 август) от 15 часа е жребият, който ще определи потенциалния съперник на "сините", ако отстранят израелския тим.

Отборът на Николай Костов първо гостува на Апоел, а двубоят е в четвъртък (10 август) от 20:30 часа. Седмица по-късно е реваншът в София от 20 часа. Днешния жребий за плейофите в Лигата на конференциите може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Все още не се обявни разбивките от УЕФА преди жребия, което означава, че не е стеснен кръгът от възможните съперници на "сините". Столичният тим ще се изправи срещу някой измежду следните тимове: Айнтрахт Франкфурт, Лил, Астън Вила, Фиорентина, Клуб Брюж/Акурейри, АЗ Алкмаар/Санта Колома, Гент/Погон Шчечин, Динамо Киев/Арис, Фенербахче/Марибор, Мидтиланд/Омония Никозия, Партизан/Сабах Баку, ПАОК/Хайдук Сплит, Макаби Тел Авив/АЕК Ларнака, Виктория Пилзен/Гзира Юнайтед, Будьо/Глимт/Пюник Ереван, както и загубилите от следните двойки в Лига Европа – Славия Прага/Днипро-1 и Олимпиакос/Генк.

ТВ излъчване

Няма българска телевизия, която да излъчва жребия за Лига Европа. От УЕФА обаче ще предават пряко тегленето както е сайта си, така и в YouTube канала си точно от 14 часа. А бившият играч и треньор на Левски Емил Велев открои кои са силните страни на Апоел Беер Шева, които очаква да използват.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички