Запалянковците на Левски сядат пред телевизорите в 19:00 часа на 7 май


Запалянковците на Левски сядат пред телевизорите в 19:00 часа на 7 май
Снимка: Levski.bg

6730 0

В 19:00 ч. в днешния 7 май (събота) феновете на Левски ще могат да изгледат документален филм за Наско Сираков, по повод неговата 60-годишнина, която отразнува съвсем наскоро.

Новината бе съобщена в профилите на клуба в социалните мрежи, а от написаното става ясно, че в кадрите, които са с продължителност 44 минути, участват още и Станимир Стоилов, Борис Касабов, Константин Папазов и ловната дружинка на собственика на "сините".

Ето и текста на публикацията:

"Левскари, 

Днес, 7 май от 19:00 часа по БНТ ще бъде излъчен филмът по повод 60 годишния юбилей на най-успешния футболист и ръководител на Левски Наско Сираков. Той е с продължителност 44 минути и в него е събрана както историята на Наско Сираков, така и позабравени факти от историята на най-великия клуб в България. 

Във филма участват съпругата му - "златното момиче" на художествената гимнастика Илиан Раева и цялото семейство, старши треньорът на Левски Станимир Стоилов, спортният журналист и коментатор Борис Касабов, Константин Папазов и ловната дружинка на Наско в село Дебнево".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички