Станимир Стоилов бе категоричен: Няма място за лъжи в Левски!


Станимир Стоилов бе категоричен: Няма място за лъжи в Левски!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1565 0

Левски, заедно с фенклуба "Ултра Варна" проведоха среща, на която освен управници на клуба участие взеха и привържениците на отбора. Срещата се проведе в морската ни столица в залата на хотел "Димят". Основните лица, които присъстваха там бяха старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, както и председателят на управителният съвет на клуба Даниел Боримиров.

На срещата бяха обсъдени не само актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба, но и кампанията "Левски е вечен", както и сдружението "Левски на левскарите"

„Знам, че всички заедно изживяхме доста тежки години. Задачата, с която сме се заели не е никак лесна. Без помощта на феновете няма да можем да направим нищо положително. Ще стигнем до някъде, но няма да можем да следваме правилната посока. Когато сме задружни с работа и честност можем да постигнем доста неща. Отборът започна да се изкачва внимателно по стъпалата. Надявам се да не правим големи крачки назад, а да вървим леко в страни, а след това пак нагоре. Другото важно нещо, което се случи, е основаването на сдружението „Левски на левскарите“, заяви Стоилов.

"Всеки от нас ще има възможност да помага на любимия клуб и да решава с гласа си кой да го управлява. От тук нататък заставаме с лицата си пред вас, за да се покажем като хората, които движат процеса. Ще направим всичко възможно вашата подкрепа, а и средства, да не отидат в неправилна посока. Между левскарите не може да има недомлъвки и недоразумения. Лъжата не е в полза на Левски. През годините съм искал да изчистим всички лъжливи истории и странични неща в клуба. За да може като се срещнем, да се гледаме в очите. Да, във футбола има победи и загуби. Но когато работим за истината, можем да преодолеем всичко. А когато нещата са обгърнати в мъгла или незнание, това прави хората недоверчиви".

"Знам, че в момента левскарите ги вълнува най-много как ще изглежда отбора – как ще се развива и играе. Няма да търся оправдания и извинение с финансиране. Ще играем в стила и да го доразвием – атакуващ и доминиращ футбол. Такъв, който носи радост. Със средствата, които имаме, ще се опитаме по най-добрия начин да развивам продукта си на терена".

"Наред с това Левски трябва да си изчисти дълговете. Те тежат на отбора. Те са препъникамък, за да може тимът малко да се разпростре малко по-широко откъм селекция или други неща. Това обаче не бива да звучи като оправдание. Ще се справяме с това, което имаме, за да излезе Левски чист от тази ситуация и да не дължи на никого. Трябва да се върнем към историческите цели – титли и добро участие в Европа. Купата и Суперкупата трябва да бъдат десерт. Тази година, с оглед на началото, ако се класираме за Европа ще е като мини шампионска титла за нас. Надявам се да се случи", завърши Стоилов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой футболист на сините има интерес Локомотив София?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички