Доволният Станимир Стоилов: Вече мислим изцяло за финала срещу ЦСКА


Доволният Станимир Стоилов: Вече мислим изцяло за финала срещу ЦСКА
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2468 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана много доволен от победата на Левски срещу Черно море, която изкачи тима на трето място във временното класиране и заяви, че "сините" вече започват да мисля изцяло за финала срещу ЦСКА:

"Изключително важна победа за нас като резултат. Играхме под напрежение, а не трябваше. Имахме леко преимущество през второто полувреме. Спечелихме с красив гол от статично положение. Продължаваме да се борим на двата фронта, въпреки че имаме ограничен брой футболисти", започна Стоилов пред камерите на "Диема" след мача.

"Вече мислим изцяло за финала. За първенство си свършихме работата за момента, остават още два мача, но ще ги мислим след мача с ЦСКА. След като победихме двата ни конкурента за Европа, няма как да не съм доволен. На финала трябва да играем уверено с необходимото самочувствие".

На въпрос дали Левски ще излезе с трима защитници и на финала за Купата на България, Стоилов не изключи този вариант и каза, че ще избере най-подходящата схема на игра.

Николай Михайлов пък бе избран за "Играч на мача" - ето и неговото мнение след победата (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички