Първо в SPORTLIVE: Билетите на "Герена" се "изпариха" - възможно е да пуснат и още?


Първо в SPORTLIVE: Билетите на "Герена" се "изпариха" - възможно е да пуснат и още?
Снимка: Levski.bg

4358 0

Тълпи от хора се стекоха към стадион "Георги Аспарухов" около и след 10:00 часа в днешния 7 май. Причината за това бе новината, че ръководството ще пусне в продажба непотърсени от хора с абонаментни карти билети за финала за Купата на България срещу ЦСКА.

По информация на SPORTLIVE, на касата пред Сектор "А" на "Герена" са били изкарани между 250 и 350 билета за Сектор "Б", които са били разграбени за отрицателно време. Мнозина фенове на Левски, които са пристигнали малко по-късно, са останали с празни ръце. 

Част от тях негодуват открито и водят разговори с представител на клуба, който им е обяснил, че са били продавани само по 3 билета на човек, каквото гласеше и първоначалната публикация в социалните мрежи. В началото се е образувала опашка от близо 100 човека, като дори последните на нея не са успели да се сдобият с така ценните пропуски за големия мач на 15 май.

SPORTLIVE научи още, че човек от ръководството е съобщил на събралите се фенове, че има малка вероятност до 2 часа да бъдат пуснати в продажба и още билети, а ако това се случи, ще бъдат раздавани само по 1 на човек!!!

*Още новини и информация за финала между ЦСКА и Левски за Купата на България (ще откриете в линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички