Вратарят на Левски Николай Михайлов: Не ме интересува как и с какво, но трябва да спечелим финала


Вратарят на Левски Николай Михайлов: Не ме интересува как и с какво, но трябва да спечелим финала
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

3917 0

Вратарят и капитан на Левски - Николай Михайлов, бе избран за "Играч на мача" след сблъсъка с Черно море, след като се отличи с три решителни спасявания срещу футболисти на "моряците", които гарантираха трите точки на неговия отбор.

"Най-важното днес бяха трите точки. Двата отбора се борят за място в Европа. Равностоен мач. И пред двете врати имаше положения. Излизаме да побеждаваме всеки мач. Нормално е в някои да има напрежение. За мен беше мач като мач. След грешната стъпка на Ботев се приближаваме към една от целите.Важно бе да запазя суха мрежа и да се концентрираме сега за финала", каза Михайлов пред камерата на "Diema" и допълни:

"Мисля, че се справих добре. Радвам се за моя отбор, гордея се с момчетата. Правим нещо добро и позитивно, в сравнение с това, което беше. Надявам се в неделя да зарадваме цяла "синя" България".

"Не съм спирал да мисля за финала. И по време на днешния двубой мислех за мача в неделя. Казах на момчетата - не ме интересува как и с какво, но трябва да спечелим финала. Да зарадваме феновете като спечелим така желаната купа. Обстановката на трибуните ще е феноменална", завърши Николай Михайлов.

Ето и какво каза Станимир Стоилов след победата във Варна (последвайте линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички