За какво са си говорили Наско Сираков и Димитър Бербатов?


За какво са си говорили Наско Сираков и Димитър Бербатов?
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

4642 0

През вчерашния 30 март "долетя" новината, че ръководните фактори в Левски са се срещнали с Димитър Бербатов, но до този момент не бе ясно какво точно се е случило и каква е била темата на разговор между двете страни. В днешния последен ден от месеца, "Блиц" разкрива подробности за всичко това...

Изданието твърди, че първоначално Бербатов е звънял на Наско Сираков, за да уговори среща, но е "ударил на камък" и се е наложило да търси Станимир Стоилов, който е откликнал на молбата му за разговор. Сбирката, на която в крайна сметка е присъствал и Сираков, е продължила около 45 минути, а на нея са били още Стоилов, Даниел Боримиров и Иво Ивков.

Споменава се, че Димитър Бербатов е изненадал "сините", които са мислели, че той отива при тях, за да ги моли за подкрепа в битката за президентския стол в Българския футболен съюз, като ги е попитал директно какво мислят за изключването на десетки аматьорски клубове от структурите на Централата.

Последвали и други въпроси, свързани с готвената промяна във формата на Първа лига, в която ще играят 16 отбора от новия сезон 2022/23. Собственикът Сираков и треньорът Стоилов са заявили, че са категорично против това разширение, тъй като смятат, че по този начин приходите от телевизионни права в касата на Левски, а и на останалите тимове, ще бъдат сериозно орязани.

От друга страна, изданието пише, че Наско Сираков е казал в прав текст на Димитър Бербатов, че подкрепата на клуба към Борислав Михайлов ще продължи, на което бившият нападател на Манчестър Юнайтед отговорил: "Аз знам това. И нищо не казвам по темата".

В края на срещата е станало дума и за лицата, които са попаднали в Изпълкома на Бербатов, а от "Герена" запитали: "Как Стилиян Петров и Мартин Петров ще управляват, след като живеят съответно в Англия и в Испания?", а след това е последвала и репликата, без да се уточнява от кого е дошла тя - "С този екип ти си знаеш накъде си тръгнал. Знаеш чудесно и каква е нашата позиция".

Вижте още: В Левски харесали нидерландец, но не могат да си го позволят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички