Станислав Костов разкри - ще се израдва ли, ако отбележи гол срещу Левски?


Станислав Костов разкри - ще се израдва ли, ако отбележи гол срещу Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

2990 0

Идната неделя (3 април, 17:30 ч.) Левски гостува на Пирин в Благоевград в мач от 25-ия кръг на Първа лига, а бившият голмайстор на "сините" Станислав Костов даде интервю пред "Тема Спорт", в което говори за предстоящия сблъсък. 

"Левскар съм и реално най-добрият сезон в кариерата ми бе с екипа на Левски. Със сигурност ще има по-специално усещане в мен, когато се изправя срещу "сините", но това няма да ми попречи да дам максимума. Аз защитавам цветовете на Пирин и ще направя всичко по силите си, за да победим", отсече таранът и след това се върна назад към приятелския мач между Левски и Пирин, когато Антон Карачанаков се израдва бурно на "Герена":

"Антон допусна грешка, за която се извини. Всичко беше плод на емоция, но нямаше вложени негативни чувства. Това е част от играта и понякога е възможно да реагираш по начин, който да не се хареса на отсрещната страна. Надявам се феновете на Левски да са приели извинението на моя съотборник и да няма напрежение. От подобни неща никой няма да спечели", категоричен бе Костов.

"Със сигурност нашите фенове очакват с нетърпение мача с Левски. Искрено се надявам да дойдат на стадиона и да ни подкрепят. Сигурен съм, че левскарите ще напълнят техния сектор и ако стадионът наистина се напълни, то ще се получи празник и атмосфера, която ще помогне на нас, футболистите".

На въпрос на изданието дали ще се зарадва, ако отбележи гол в "синята" врата, Станислав Костов отговори така: "Като нападател моята задача е да бележа и ако ми се отдаде възможност, ще го направя, но ще проявя нужното уважение към съперника".

Вижте още: Как Антон Карачанаков се извини на феновете на Левски на 12 февруари...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички