В Левски харесали нидерландец, но не могат да си го позволят


В Левски харесали нидерландец, но не могат да си го позволят

2141 0

Ръководството на Левски е набелязало нидерландски десен защитник, твърди "Тема Спорт". Столичани обаче не могат да си позволят да платят трансферна сума и се надяват, че той ще разтрогне с настоящия си клуб, за да премине като свободен агент на "Герена".

Въпросният футболист, чието име не се назовава от изданието, има договор до 2023 година с настоящия си клуб. Той е един от играчите, които Станамир Стоилов е набелязал за лятна селекция. В Левски обаче първо ще трябва да се справят с наложената от ФИФА забрана за привличане на нови играчи.

На десния флаг в момента Станимир Стоилов разполага с Драган Михайлович, чийто договор изтича след края на сезона и все още няма индикации да се водят преговори за продължаването му. Самият защитник вече изрази желание да остане.

На тази позиция Левски разполага и с младежкия национал Патрик-Габриел Галчев, който се понрави с изявите си от началото на пролетния полусезон. Мъри Стоилов обаче иска допълнително подсилване в тази зона, за да има широчина в състава си.

А притеснява ли се Станимир Стоилов от забраната на ФИФА, надвиснала над Левски, четете в линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички