Готви ли се обединение срещу БФС? Ексклузивна среща между Димитър Бербатов и Наско Сираков


Готви ли се обединение срещу БФС? Ексклузивна среща между Димитър Бербатов и Наско Сираков
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2723 0

Димитър Бербатов и собственикът на Левски Наско Сираков са провели среща във вчерашния ден, съобщават от "Блиц". От Dsport също потвърждават информацията и добавят, че двете бивши звезди са провели близо двучасов разговор, който се предполага е бил на една от темите около борбата срещу Борислав Михайлов.

Бербатов, за който по-рано днес излезе информация, че е подал документи за вписване като президент на БФС, търси евентуална подкрепа от "синия" клуб, който до този момент по-скоро се разграничава от екипа му и опитите за промяна.

На Конгреса в края на миналата година Наско Сираков обяви, че ще подкрепи Борислав Михайлов, но след това се изказа негативно относно избора на членове на Изпълкома.

Миналите дни легендата на Левски и настоящ председател на УС на клуба Даниел Боримиров коментира пред "Мач Телеграф" спорния Конгрес от този месец, който се проведе на 18 март.

"Това си е чисто и просто фарс. Точно хората на Бербатов обжалват до ден днешен решенията от Конгреса, който се проведе миналия октомври. Съдът още не е излязъл с решение по този казус. Как може при това положение да се прави нов Конгрес", коментира Боримиров.

На въпросния конгрес Бербатов успя да събере само 12% от клубовете, които имат право на глас, а те еднолично го избраха за президент на БФС. В случая от синия клуб не присъстваха на организирания от Бербатов Конгрес и така футболната общественост остана с впечатлението, че ръководството на сините продължава да подкрепя Боби Михайлов и настоящия Изпълком.

 Ето какви действия предприеха от ЦСКА през последните дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички