Трябва ли да се плаши Левски? Мъри Стоилов коментира забраната от ФИФА


Трябва ли да се плаши Левски? Мъри Стоилов коментира забраната от ФИФА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1671 0

"Има забрана от ФИФА. На този етап не е страшно, защото така и така нямаме намерение да правим трансфери. По-важно е да си плащаме задълженията. Чистим огромни дългове към хора, институции и други клубове. Надявам се и това (към Насиру) да бъде изчистено, за да падне забраната. Не е много далеч моментът, в който ще се взима лиценз. Тази забрана не влияе на лиценза, но господин Ивков може да даде представа. На този етап за лиценза мисля, че е всичко наред", заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов след победата с 3:2 срещу Септември в контрола. Той призна, че е имало среща между Димитър Бербатов и ръководството на „сините“. "Аз присъствах. Обсъждахме теми, свързани с футбола. Собственикът решава кого ще подкрепим“, категоричен беше Мъри.

„Общо взето познавам всички млади играчи. Те тренират с нас през годината. Друга част през тази седмица. Няма изненада или нещо ново. Младите се стараят и работят много., Трябва да работим с тях най-вече в динамиката на игра. Имат добро бъдеще, ако успеем да ги подобрим в тази насока. От всички съм доволен. Кристиян (Йовов) го забелязахме, че работи сериозно в юношеските формации. Който се представя добре там, ще получи шанс в първия отбор. Това всички са играчи на Левски“, обяви той по повод представянето на юношите в контрола със Септември.

"Надявам се националите да се приберат здрави и да влезем всички след паузата в подобаващо ниво. Винаги се притеснявам след пауза. Това, което видях, мисля че направихме сериозна тренировка. Имаме информация за Асен Митков. Утре ще направим изследвания и ще знаем за травмата му. Не можем да дадем оценка. Очакваме ги да се приберат. Ще се опитаме да ги убедим, че трябва по най-бързия начин да се превключи на клубен отбор. Играчите, които бяха тука, тренираха добре. Може част от тях да са титуляри. Надявам се останалите бързо да навлязат в ритъм“, продължи треньорът.

"Ще преценяваме, но всеки трябва да си заслужи подписа за следващата година. Изчакахме Георги Миланов да се излекува. Отдавна водим разговори. Който преценим, че трябва да получи нов договор и естествено, ако се договорим за финансовите параметри, ще пристъпим към по-нататъшни действия“, добави Мъри. Стоилов бе категоричен, че Левски не може да реши проблемите си с магическа пръчка, но се старае (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички