След класирането на Европейското по футбол: Във Франция харесаха двама национали


След класирането на Европейското по футбол: Във Франция харесаха двама национали
Снимка: bfunion

2257 0

Силните мачове на националния отбор на България до 17-годишна възраст не остават незабелязани от мениджъри и скаути, след като две имена от селекцията на Йордан Петков са направили сериозно впечатление. 

Асен Митков и Антоан Стоянов са поредните двама, които са направили впечатление в Португалия след трите срещи, изиграни от "лъвчетата" там - победа над Финландия, равенство с Ирландия и поражение от "селесао". 

Интерес към Митков и Стоянов от топ първенство 

Двамата футболисти, които са част от първия състав на Левски през този сезон, са оставили сериозни впечатления у скаути и мениджъри, като френски мениджър е питал за двамата още след мача с Португалия, научи Sportlive.bg. Става въпрос за тим от елитния шампионат на страната - Лига 1. 

Митков и Стоянов са част от ядрото на юношеския ни състав, който се класира за финалите на Европейското първенство в Израел през лятото. Двамата са несменяеми титуляри, като Асен е и капитан на селекцията на Йордан Петков. 

За съжаление, в мача срещу Ирландия Митков получи контузия в коляното, чийто характер не е напълно ясен. Надяваме се здравословно всичко да е наред с талантливия младок. 

Играч на ЦСКА също в полезрението на Франция

Преди няколко дни отново Sportlive.bg ви съобщи, че елитен френски клуб има интерес към стража на националите до 17-годишна възраст - Алекс Божев. Младокът остави страхотни впечатления с изявите си най-вече срещу Португалия, когато спаси България от пълен разгром. Именно неговите намеси се оказаха решаващи за това "лъвчетата" да стигнат до финалите на Евро 2022, тъй като запази добра головата разлика на България. 

Подробности за интереса към Алекс Божев от френска страна вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички