Войн Войнов пред SportLive: Напускането на Мъри не е трагедия, скандалите между Ивков и Сираков трябваше да останат скрити


Войн Войнов пред SportLive: Напускането на Мъри не е трагедия, скандалите между Ивков и Сираков трябваше да останат скрити

28364 0

През последните седмици в Левски се разразиха сериозни сътресения. Изпълнителният директор на „сините“ Ивайло Ивков бе освободен от клуба. След решението за бъдещето му и треньорът Станимир Стоилов реши да напусне, като това се случи в навечерието на предстоящото Вечно дерби.

SportLive.bg попита за мнение легендарния офанзивен халф на „сините“ Войн Войнов относно проблематичните ситуации, възникнали на „Герена“.

Ето какво сподели той пред медията ни:

-Г-н Войнов какво е цялостното  Ви мнение за напускането на Станимир Стоилов и бурята, която се разрази в Левски?

- Мога да кажа следното: решил е да напусне и всеки човек на земята има право да решава бъдещето си. Мъри така е преценил, че в този момент той не трябва да е начело на Левски и е напуснал.

Той нито е освободен, нито е изгонен, нито е обиждан от някой. Обичан е от публиката. Ние неговите колеги и бивши съотборници и треньори също имаме голямо уважение към него.  Но това е абсолютно лично негово решение.

Аз не виждам каква толкова голяма трагедия има в това. Не е нито първият, нито последният треньор, който по своя преценка е решил, че трябва да се оттегли.

-Какво мислите за  ситуацията около Иво Ивков и другите неща, които се случват?

-  За мен тези скандали не трябваше да излизат извън съблекалнята и извън техните кулоари, ако мога така да се изразя. Нужно беше да си остане вътрешно и да се разберат.

Те са сериозни мъже. И Наско е голямо име, и Иво се е доказал. Ивков пък най-вече чрез татко си. Аз го познавам от бебе, както се казва. Знам много добре семейството му. Ползва се с голямо уважение.

Това си е нещо, което е между тях. Аз много съжалявам, че излезе извън кулоарите и сега хората трябва да коментират тези неща.

Естествено, че те не са добре за отбора. А и за, който и клуб по света по принцип. Не се е случило нещо кой знае какво. Събуждаме се и животът продължава и му се радваме. Чакаме да стане хубаво дерби.

 

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички