Емил Велев алармира за евентуален проблем в Левски заради дрязгите и изуми с прогноза за Вечното дерби


Емил Велев алармира за евентуален проблем в Левски заради дрязгите и изуми с прогноза за Вечното дерби
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

20654 0

Последният треньор, извел Левски до шампионската титла – Емил Велев, изрази мнението си за случващото се в любимия му клуб в навръх Вечното дерби с ЦСКА.

НАПУСКАНЕТО НА МЪРИ Е НОЖ С ДВЕ ОСТРИЕТА ПРЕДИ ДЕРБИТО

Винаги съм казвал, че това е дербито на България и като такова смятам, че ще е добро и оспорвано. Знаем, ЦСКА е с огромни амбиции да спечели титлата. Това нещо минава през победа над Левски, ако успеят да направят. Смятам, че и двата отбора имат шансове. Левски е в подем след 4 победи, играят атакуващ и агресивен футбол. Не знам как ще повлияе напускането на Мъри Стоилов. Това е нож с две остриета. От една страна могат да искат да се докажат футболистите на Левски, че в моментното си състояние са в страхотна позиция и да победят в това дерби. ЦСКА е на привили и отливи, но все успяват да победят. Смятам, че мачът ще бъде доста оспорван“, сподели Велев очакванията си за дербито между ЦСКА и Левски.

ЗА ДРАМИТЕ НА „ГЕРЕНА“

 „След като мажоритарният собственик Сираков каза „Ай сиктир“, направете сметка докъде е нивото на подгряване. Неприятно е това, което се случва, особено между феновете на Левски и Сираков и от друга страна напускането на Стоилов и Ивков. Това може до голяма степен да повлияе на посещаемостта на мача от нашите фенове, левскарите, защото е много неприятно такива скандали за пари, проценти и комисионни да се вихрят. Не знам защо се стигна до такова ниво“, каза Кокала по повод на събитията в клуба от последните дни.

Понякога може и обратният вариант – да ги мотивират максимално и да покажат още повече какво могат да дадат, особено в такива дербита и мисля, че в понеделник е най-удобният момент футболистите на Левски да покажат своите качества и да ги докажат“, отговори той на въпрос дали случващото се ще се отрази на футболистите.

Защо не ми звъннат, аз това се учудвам, искат да са шампиони, а не ми звънват. Шегувам се малко. Нямам идея защо от 2009/2010 г., когато е последната шампионска титла, никой не ме е потърсил. Но и аз не държа много да ме търсят“, пошегува се Велев за евентуалното си завръщане в клуба.

 „Не мога да знам. Трябва да съм вътре в съблекалнята. Може би преди разбора ще напиша точния резултат на гърба на дъската, за да го видят след това, както беше последната шампионска победа 2:0. Треньор беше Любо Пенев. Аз на дъската бях написал 0:2 и след това всички го видяха това нещо“, каза той за евентуални промени, ако сега беше начело на „сините“.

Да, ама не искам да ме псуват по-голямата част, които ще бъдат на „Васил Левски“, затова ще го гледам по телевизията“, каза Емил Велев.

Не мога, трябва да излезе като изненада. Имам го, но не мога да го кажа, защото сигурно много хора ще заложат и ще спечелят пари. Ще има голове“, прогнозира загадъчно развоя на предстоящото дерби Кокала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сираков или Стоилов? Велев каза на чия страна е в спора и отсече: Левски трябваше да измине пътя на „червените“ прасенца

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички