Водещите Иван и Андрей удържаха на думата си и направиха голям жест към Левски


Водещите Иван и Андрей удържаха на думата си и направиха голям жест към Левски

1183 0

Телевизионните водещи Иван Христов и Андрей Арнаудов прекратиха делото, което водеха срещу Левски за неполучени 60 000 лева, съобщи "Спортал". Преди години, при управлението на Иво Тонев, двамата бяха дали 100 000 лв. заем на сините, но от клуба забравиха да върнат голяма част от парите. Иван и Андрей се оплакаха, че ръководството започнало да се крие от тях и именно това наложило завеждането на дело за 40 000 лева плюс лихви, което увеличило сумата на 60 000 лева.

След финансовата криза, налегнала Левски в началото на февруари тази година, двамата ТВ водещи обявиха на пресконференция, че ще се откажат от въпросните пари. На 2 юли 2020 г. това вече е факт, тъй като делото на Иван и Андрей срещу Левски е прекратено. Определението на съда гласи следното: "Одобрява постигнатата между страните спогодба и прекратява делото".

Преди месец бившият собственик на Левски Спас Русев обяви, че с лични средства ще покрие задълженията на "сините" към "Виваком" (подробности тук). Преди това се появиха информации, че Русев е готов да опрости и други дългове на бившия си клуб, но при определени условия (подробности тук).

Както е известно, в момента Левски се намира в тежко финансово състояние, като в последните месеци клубът оцеля благодарение на своите фенове. Какво основно дърпа Левски финансово надолу и каква е нужната сума за спасението на отбора в момента - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички