Добра новина: Наско Сираков не е заразен с коронавирус


Добра новина: Наско Сираков не е заразен с коронавирус
Снимка: БГНЕС

2650 0

Ясен е резултатът от теста за коронавирус на президента на Левски Наско Сираков и той е отрицателен. Босът на "сините" се подложи PCR тест, след като стана ясно, че Тити Папазов се е заразил.

Както стана ясно по-рано днес, тестовете на играчите на отбора стщо са отрицателни. Треньорският щаб също са дали отрицателни проби, както и изпълнителният директор Павел Колев.

По-рано днес притежателят на 35% от акциите на Левски Константин Папазов разкри, че е положителен за коронавирус. Той изрази съжалението си, че в този тежък за клуба период трябва да е под карантина. В последните дни ситуацията с коронавируса в българския футбол ескалира, след като четирима от Царско село и 16-има от Черно море дадоха положителни проби за опасния вирус. Именно за тази мач, се появиха информации, че и Тити се заразил. По-рано с болестта бе диагностициран Томи Юрич от ЦСКА, заразени имаше и в Славия и Етър. А какво заяви Тити Папазов като обръщение към феновете - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички