От Лудогорец обещаха да играят за феновете си срещу Левски и за подобряване на рекорд на ЦСКА


От Лудогорец обещаха да играят за феновете си срещу Левски и за подобряване на рекорд на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1284 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба заяви, че в предстоящия двубой срещу Левски неговият отбор ще играе за публиката. Разградчни вече си осигуриха поредната шампионска титла, а след двубоя в сряда ще я отпразнуват на стадиона си.

"Срещу Левски ще играем за феновете, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят и да празнуват с нас деветата титла", сподели треньорът на Лудогорец Павел Върба в навечерието на двубоя със "сините". След него играчи, треньори и ръководители ще получат златните медали и шампионската купа. "Искаме в последния ни мач в Разград от настоящия сезон да покажем добра игра и да зарадваме феновете. Но все пак първенството не свършва с двубоя срещу Левски. Имаме гостуване и на Славия", допълни чешкият специалист.

"Вярвах, че ще спечелим титлата от първия ден. Винаги съм казвал, че клубът е на изключително високо ниво във всяко отношение. Усетих го още на първата среща. Дойдох в Разград, за да стана шампион и да играем с Лудогорец в Шампионска лига", категоричен е Павел Върба.

Чешкият треньор вярва, че Лудогорец може да завърши първенството без загуба и да подобри рекорда на ЦСКА от 36 срещи без поражение. "Както в мачовете досега, така и в оставащите срещи с Левски и Славия ще играем много сериозно и ще преследваме нашите цели. Първенството свършва в неделя, но новото започва скоро и трябва да бъдем подготвени максимално добре. Предстоят ни сериозни мачове и в Европа", заяви още Павел Върба.

Всички в Левски пък са минали тестове за коронавирус, след като стана ясно, че Тити Папазов е заразен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички