Вили Вуцов: Левски е много пред ЦСКА и по-близо отвсякога до Лудогорец


Вили Вуцов: Левски е много пред ЦСКА и по-близо отвсякога до Лудогорец
Снимка: Lap.bg

3459 0

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов коментира играта на тима и ситуацията на "Герена". Той засегна големия съперник ЦСКА, заявявайки, че са "безобразно слаби" и нещата при тях вървят към "развала".

"Сега отборът играе много добре. Въпросът е финансово като проблем. Ако се реши или регулира той, нещата ще са наред. Спортно-технически нещата са много по-добре, отборът играе много по-добре, има и по-добри футболисти. Мисля, че бюджетът в момента е доста по-висок от това, което беше в предните 1-2 години. Това се отразява позитивно. Хората искат да виждат добър и силен Левски - Левски в момента е добър и силен", коментира той пред gerena.bg.

"Не знам доколко може да се пребори с Лудогорец, но при всяко положение е много пред ЦСКА и е по-близо до Лудогорец от всеки друг път. В мача за Суперкупата с Лудогорец Левски не надигра съперника, но и не бе надигран. Абсолютно равностоен бе двубоят. Получи се хубав мач и лотария при дузпите", допълни Вуцов.

"В мача с ЦСКА "червените" бяха толкова слаби, колкото и за Купата - безобразно слаби, но Левски бе по-добър, в сравнение с мача за Купата. Във финала Левски беше гипсирал, не игра добре, но все пак спечели заслужено. Единственото, за което съжалявам, е, че не им лепнахме 4-5 гола - да си знаят мястото. Защото от 2-3 години повтарям, че ЦСКА са безобразно слаби. Процесите там вървят към развала. Това, че публиката им ги бойкотира, показва, че съм бил прав", категоричен бе треньорът. А ето как коментира той въпроса фен ли е на ЦСКА синът му Светослав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички