Вили Вуцов отговори изчерпателно на въпроса фен ли е на ЦСКА синът му Светослав


Вили Вуцов отговори изчерпателно на въпроса фен ли е на ЦСКА синът му Светослав
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

27757 0

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов разясни дали малкият му син Светослав, който е вратар на Славия, е привърженик на ЦСКА. 20-годишният футболист е спряган за фен на "червените" от някои фенове на Левски заради свои изказвания в последно време.

"Дали е фен на ЦСКА... Той беше огорчен от мъката и болката, които видя, че изживях аз заради Левски. Беше много огорчен, знае какво преживях. Освен това, когато беше на 14, бе юноша на Левски и там доста хора се постараха да го отпишат. Казваха, че няма качества", заяви Вуцов-старши пред gerena.bg.

"Отношението към него там беше не само подигравателно, но и наказателно. Наложи се да отида там и да говоря с треньора му, казах му да отиде в музея на Левски и да види кой е дядо му. Фамилията му трябва да му носи позитиви, а не негативи", допълни Вуцов.

Той посочи още, че синът му в момента е най-добрият вратар в България и че другите му двама сина - Петър и Иван, са фенове на Левски и много често са в публиката на "сините". Според шефа на Светослав - Венци Стефанов, той е фен на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички