Боби Михайлов не иска война с Левски, умува как да смекчи наказанието им?


Боби Михайлов не иска война с Левски, умува как да смекчи наказанието им?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6916 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов не желае да влиза във война с Левски и в момента част от членовете на Изпълкома трескаво търсят начин наказанието на "сините" да бъде смекчено, пише "България Днес". Както е известно, клубът бе наказан с глоба и лишаване от публика за един мач заради ексцесии по време на дербито с ЦСКА.

Михайлов е наясно, че ако загуби подкрепата си и от бившия си клуб, дните му начело на БФС са преброени. Това е обявил източник, запознат със ситуацията, пред изданието. Големият въпрос е каква схема да бъде изработена, така че, от една страна Левски да получи подкрепа от трибуните, но от друга, да не се допусне този случай да бъде използван като аргумент за обжалване от други наказани клубове в бъдеще.

За момента най-вероятният сценарий е за двубоя с Ботев (Пловдив) на 8 октомври да бъде затворена само част от стадион "Георги Аспарухов". Подобно решение може да се очаква съвсем скоро, твърди изданието.

Както е известно, Левски много разчита на приходите от билети и е сред малкото отбори в България, които събират голяма публика при всяко домакинство. Имаше твърдения, че наказанието на Левски е лично решение на Боби Михайлов - ето защо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички