Проблем пред Абдулахи Шеху, Левски ще се опита да го разреши до мача с Берое


Проблем пред Абдулахи Шеху, Левски ще се опита да го разреши до мача с Берое
Снимка: Levski.bg

6296 0

Последното ново попълнение в състава на Левски - Абдулахи Шеху, все още няма работна виза и няма право да играе в официални мачове на "сините", сигнализира "Тема Спорт".

Нигериецът се обвърза с 26-кратните шампиони на България на 16 септември и подписа договор до края на сезон 2022/23, а до момента е взел участие в две контроли - срещу Сливнишки герой (на дублиращия отбор) и срещу Левски Карлово.

Изданието пише, че от стадион "Георги Аспарухов" ще направят всичко възможно, за да осигурят необходимите документи на Шеху и той да може да попадне в групата на Станимир Стоилов за гостуването на Берое от 12-ия кръг в Първа лига, което е насрочено за 3 октомври (20:00 часа).

По-късно днес (27 септември) Левски ще изиграе приятелски мач срещу Спортист Своге, а най-вероятно Абдулахи Шеху ще получи нови игрови минути, за да може да навлезе по-бързо във форма. Двубоят ще стартира в 16:00 часа!

*Още НОВИНИ ЗА ЛЕВСКИ четете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички