Вуцов не остана очарован от идеята на Левски за преиграване на мача с Хамрун


Вуцов не остана очарован от идеята на Левски за преиграване на мача с Хамрун
Снимка: Lap.bg

2728 0

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов беше специален гост в предаването на Българската национална телевизия – "Арена спорт". Специалистът коментира представянето на "сините" от началото на сезона. Той подчерта, че не очаква нивото в клуба да падне, а свършената работа да се увеличи, след като тима отпадна от Хамрун:

"В последните няколко месеца безспорно се случиха много добри неща за Левски. Върна се вярата у хората с добрите игри, добрата селекция и добрите резултати. Направи се в пъти повече от очакваното. Чудесата в Левски се случиха много по-бързо от предвиденото.

След всички тези хубави неща се очакваше и тази по-слаба игра и неприятна изненада срещу Хамрун. Мисля, че въпреки това трябва да сме позитивни, за да вървят нещата нагоре. Аз смятам, че никой в Левски няма да тръгне надолу след този мач, а напротив - хората ще се амбицират да работят повече".

Бившият наставник на бъларския гранд даде мнението си и за подадената жалба от страна на Левски посока УЕФА. Както стана ясно, от "Георги Апарухов" искат преиграване на реванша с Хамрун:

"Не приемам това, че мачът може да се преиграе. Има грешка на съдията, но никой не е вярвал, че след това ще се стигне до гол. Никой не е вярвал, че малтийците изобщо ще стигнат до втори гол. Според мен в спорта трябва да има феърплей. Когато те победят, играл си лошо, вдигаш си ръката и продължаваш напред.

Истината е, че е мъчно и обидно за всички български отбори да отпаднат от малтийци. Ясно е, че Левски беше по-добрият отбор. Аз мисля, че лоша шега на Левски му изигра късният гол в първия мач, защото той ни накара да мислим, че 0:0 на реванша ще е достатъчно. Можехме да действаме по-настървено. Загубата в никакъв случай не е липса на късмет. Най-важното сега е да се извадят изводите".

Вижте в какви случаи може да се преиграе подобна среща!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички