Цанко Цветанов: Левски си има "бащица" и това са феновете!


Цанко Цветанов: Левски си има "бащица" и това са феновете!
Снимка: Levski.bg

2247 0

Помощник треньорът на Левски Цанко Цветанов смята, че "сините" си имат свой "бащица" и това са феновете на отбора. Той благодари на привържениците на клуба за подкрепата и добави, че хубавите неща се случват по-бавно.

"Нали в България се говори за модела на управление "Бащица". Мога да кажа, че Левски си има също такъв. Това са феновете, които ни издържат и подкрепят. Благодаря на всички левскари за любовта към отбора", каза Цветанов в предаването "Код Спорт" по RING.

"Всички по-хубави неща се случват по-бавно. Това, че постигаме добри спортни резултати и всичко е позитивно, не означава, че в Левски всичко е цветя и рози. Имаме финансови проблеми. Липсата на възможности да намерим още по-добри играчи и да направим отбора по-качествен. Хубавите моменти и съм го казвал на футболистите е, че в момента е привилегия да се играе в Левски. Единственото място в България, където има атмосфера за футбол.

По медиите се публикуват много неща. Седем бразилци няма как да акостират, защото имаме лимит от пет чужденци извън ЕС. При всички положения ще има играчи, които ще дойдат, но бройката няма да е голяма. Няма нужда от голямо текучество, когато искаш да изграждаш нещо. Хубаво е, когато идват нови и да се разделиш с тези, които не се представят добре", добави още Цветанов.

ОЩЕ: "Ако не бяхме ние, не знам какво щеше да се случи с Левски"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички