Венци Стефанов за Левски: Ще искам и аз един кредит от държавата


Венци Стефанов за Левски: Ще искам и аз един кредит от държавата
Снимка: БГНЕС

4597 0

Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов изказа своята позиция по казуса "Левски" и искането на "сините" да получат кредит от държавата. Членът на Изпълкома на БФС е категоричен, че държавата не бива да отпуска кредит на Левски.

"Ще искам и аз кредит от държавата, ако дават такива, дето ще се връщат някога! Безлихвен кредит и аз искам, както се казва. Левски искал кредит във времето – добре бе, аз поне имам какво да заложа, имам козирка. Славия може да си заложи козирката, те и козирка нямат, какво ще заложат, какво ще им е обезпечението?! Ние имаме козирка на стадиона", заяви Венци Стефанов пред Sportal.bg.

Против държавата да отпуска кредит на Левски се обявиха и привърженици на ЦСКА, които изказаха остра позиция във Фейсбук. "Червените" запалянковци са на мнение, че държавата не бива да подпомага "частно дружество", особено във времена на пандемия.

Междувременно председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян заяви, че Васил Божков трябва да реши дали Левски ще живее или не (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички