"Не!Новините": Борисов спасява Левски с 12 тона сушени фурми


"Не!Новините": Борисов спасява Левски с 12 тона сушени фурми

1042 0

Сатиричният сайт "Не!Новините" разкри как премиерът Бойко Борисов възнамерява да спаси любимия си Левски, който е изпаднал в тежка финансова криза.

Премиерът обяви как точно ще помогне на футболния Левски, чието положение отдавна не е розово с оглед това, че собствениците на клуба са в Дубай, съобщават "Не!Новините".

Както е известно, сините фенове благодариха на Борисов за най-хубавите противоепидемични мерки и обявиха, че разчитат на неговата управленска висота и лъвско сърце да предприеме мерки за спасението на любимия клуб.

"Имаме тука едни фурми. Дано ви стигнат" - рече Борисов на среща с фенове на клуба и Тити Папазов, разплакан от умиление, че в тия трудни времена си проличават истинските човеци. От клуба благодариха на премиера за помощта и помолиха футболисти и служители да изчакат, докато стане ясно как точно фурмите ще помогнат на "сините" да продължат някога настоящия сезон и да получат лиценз за следващият.

Източници, близки до правителството, разкриха, че се очаква клубът да бъде подпомогнат и със защитни облекла срещу химически атаки от 70-те години на миналия век, пишат още от сатиричния сайт, който има за цел да иронизира събития от реалния живот.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама