Паулиньо опроверга информациите, че ще напуска Левски


Паулиньо опроверга информациите, че ще напуска Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1334 0

Голямата звезда на Левски Паулиньо опроверга слуховете, че ще разтрогне договора си със "сините". Бразилският нападател определи появилите се информации за това, че ще напусне "Герена" като "фалшиви новини".

В официална позиция, публикувана на клубния сайт, Паулиньо се разграничава от информациите в български спортни медии, че ще напусне Левски заради кризата в клуба.  Той увери "сините" фенове, че се чувства щастлив в отбора и ще продължи кариерата си на стадион "Георги Аспарухов".

Паулиньо е бил запознат с реалната финансова ситуация в клуба, но въпреки това е решен да остане в отбора. През изминалия ден шефът на НКП на Левски Степан Хиндлиян заяви, че клубът се намира на 10-на дни от смъртта, ако не бъде финансово подпомогнат.

Както е известно, "сините" потърсиха помощ от държавата, а премиерът Бойко Борисов обяви, че правителството може да осигури кредит на Левски, както и договор за реклама. Големият враг на "сините" - ЦСКА, не остана безучастен към случващото се, като фенове на "червените" реагираха остро срещу поискания кредит.

Заради финансовата криза на "Герена" имената на много чуждестранни футболисти на "сините" се спрягат, че ще разтрогнат договорите си. Първият напуснал вече е факт - Нуно Рейш, който обяви, че няма да търси пари от клуба (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички