Феновете на ЦСКА реагираха остро заради искания кредит от Левски


Феновете на ЦСКА реагираха остро заради искания кредит от Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1930 0

Феновете на ЦСКА излязоха с остра декларация срещу искането на Левски държавата да помогне за спасението на клуба. Във Фейсбук страницата "Трибуна Сектор Г" привържениците на "армейците" призоваха правителството да не помага на "частно дружество", особено във времена на пандемия. Като допълниха, че следят темата с интерес и в детайли.

"Изплатихте ли заема, който теглихте за построяването на сектор "Щрабаг" на ст. "Виваком арена"? Ако да - кога, а ако не - защо искате нов след като очевидно сте неспособни да покривате и старите си такива? Не намирате ли за доста нагло да поставяте интереса на едно частно дружество над народния такъв, искайки от прокуратурата да вдига запора от сметки на издирвани за укриване на данъци хора, ощетили пряко и косвено българския данъкоплатец с милиони левове? Искате заем от държавата, за да платите задълженията си към държавата? Щом сте "отбора на народа" защо пак се обръщате към правителството? Защо не потърсихте директно помощта на някоя банкова институция?", е част от написаното в декларацията на "червените" фенове.

"Слушахме много внимателно и снощния брифинг на премиера. Смятаме, че ако правителството и прилежащата му управляваща коалиция задоволят което и да е от престъпните искания на трупата от базар Поли, отпускайки и една стотинка от парите на българския данъкоплатец по тази ос, пък било то и уж "за реклама", то те официално ще се превърнат в един пресен политически труп. Ще продължаваме да следим ситуацията изкъсо и няма да пропуснем нито един детайл. Както и, бъдете сигурни, правото си на реакция, ако тези безобразия продължават да се развиват пред очите ни", допълват още те.

А какви са доводите на наставника на ЦСКА Милош Крушчич за изиграването на всички мачове в Първа лига - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички