Станимир Стоилов се кандидатира за член на УС на "Левски на левскарите" и отсече: Няма тайна за лагера в Дубай


Станимир Стоилов се кандидатира за член на УС на "Левски на левскарите" и отсече: Няма тайна за лагера в Дубай
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1083 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, официално се е кандидатирал за член на Управителния съвет на сдружението "Левски на левскарите", предава "Dsport".

"Синият" наставник е присъствал на Общото събрание, което се провежда в днешния 5 февруари и на което ще бъде избрано новото ръководство на сдружението. Мъри си е тръгнал по-тръгно и е обяснил пред журналисти:

"Все още се гласува (за членове на УС на Сдружението). Аз понеже имах тренировка тръгнах малко по-рано. Тепърва има 14 желаещи за УС. Ще бъдат избрани 7 и естествено председател. Това беше изключително кратък период на първото ръководство, но така беше и ангажиментът. Сега всички членове на Сдружението, които са към 1200, да изберат и членове на УС, и председател".

Стоилов продължи с подробностите: "Желанието ми да съм в УС е да продължим тази стъпка, да покажем, че нещата се развиват в положителна насока и естествено да работя за популяризирането на сдружението. Идеята му е да се създаде, за да може да помага на Левски във финансов аспект. Когато се създаде имахме сериозни финансови проблеми и виждахме някакъв начин. Второ, много от големите клубове в света като Байерн, Реал Мадрид и Барселона съществуват горе-долу в този вариант. Малко се измести на момента основното задължение на Сдружението. Започна да се говори за собственост. Това не е било никога идеята на Сдружението. Беше изцяло да се помага на клуба и след време, ако има огромна фенска маса, да избира кой да управлява клуба", уточни треньорът на Левски.

"На този етап се явява най-голямото доброволно сдружение у нас, да не кажа и на Балканите, доколкото ми е известно. Имахме още по-големи надежди. Аз казвам едно нещо, което винаги съм казвал, че истината побеждава. Може да мине през лъкатушене, през някои перипетии, но когато работиш за истината, тя ще победи. Надявам се да трупа повече членове, защото всеки нов член в сдружението е помощ за ФК Левски".

"Изчистихме огромни задължения към хора, институции, треньори, бивши футболисти и така нататък. Остават задълженията към държавата. Скокът е голям, но господин Ивков може да е по-конкретен", допълни още Станимир Стоилов, а след това отрече да има тайна кой е платил зимния лагер на "сините" в Дубай:

"Не знам каква тайна има за плащането на лагера в Дубай. Парите са постъпили легално в клуба и клубът ги е превел за лагера в Дубай. Няма тайна. Спонсорите нямат желание да се разгласява. При нас всичко е постъпило на документи. Ние работим по банков път. Не виждам тайна. И миналата година имахме спонсори".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Левски Станимир Стоилов призова футболните клубове и БФС за обединение

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички