Венцеслав Стефанов отсече: Славия е символ на чистота и искреност


Венцеслав Стефанов отсече: Славия е символ на чистота и искреност
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1897 0

Президентът на Славия Венцислав Стефанов отново говори идеята за промени в закона за хазарта. Припомняме, че той бе един от първите във футбола и спорта, които се обявиха против евентуалното им приемане в парламента.

Аз съм против хазарта, но лицензираните бетинг компании плащат данъци - говорим за около 300 милиона, проверих. И дават 50-100 милиона за поддържането на масовия спорт, никой няма право да отнеме такова нещо заради определен политически пиар. Дали да спасим 83-ма хазартно зависими, или да ликвидираме футбола. А тези компании дават пари и на баскетбола, волейбола, гимнастиката и други спортове, нека гледаме реално на тези неща. Това не може да бъде политика, а е типичен рекет“, обяви Стефанов пред „Спортал“.

Бих бил безкрайно щастлив да ликувам отново през май месец на стадион "Васил Левски". И сигурно, ако е пак на 9 май, пак ще бъда със същия екип. Нека славистите подкрепят отбора си - белият отбор е символ на чистота и искреност, никога не сме злоупотребявали и не сме подвеждали привържениците“, заяви още босът на „белите“.

Междувременно Венци Стефанов отново се изгаври с ЦСКА и Левски, вижте как.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички