Вече е ясно защо Илиян Стефанов не игра за Левски срещу Локомотив Пловдив


Вече е ясно защо Илиян Стефанов не игра за Левски срещу Локомотив Пловдив
Снимка: Lap.bg

4177 0

В събота вечер (22 октомври) Илиян Стефанов не можа да помогне на Левски при домакинството на Локомотив Пловдив от 15-ия кръг на Първа лига и остана на резервната скамейка през целия мач.

Днес (24.10.) "Блиц" пише, че причината за отсъствието на 24-годишния футболист е травма в глезена, която е била получена при равенството 0:0 със Септември София на 16 октомври. Тогава Стефанов бе заменен от Абдулахи Шеху в 78-ата минута на националния стадион "Васил Левски".

Изданието твърди, че глезенът му се е "издул като футболна топка" след сблъсъка със Септември и се е наложило да ходи всеки ден на специални процедури, за да спадне оттокът.

Те обаче не са дали нужния резултат и Илиян Стефанов е признал пред треньорския щаб, че няма да може да играе срещу "смърфовете", тъй като движенията му по терена биха били ограничени. Допълва се още, че Станимир Стоилов е проявил разбиране и затова е пуснал Марин Петков на негово място като титуляр.

На "Герена" се надяват, че младокът ще бъде на линия за домакинството на ЦСКА 1948 от 16-ия кръг, което е насрочено за 29 октомври (17:30 часа). След трите поредни грешни стъпки, Левски е на пето място в таблицата с 26 пункта, докато съставът на Любослав Пенев е на трета позиция с 31, но и два изиграни мача повече.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш футболист на Левски скочи на Мъри Стоилов: Досега треньор на "Герена" не се е ползвал с такъв комфорт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички