Бивш футболист на Левски скочи на Мъри Стоилов: Досега треньор на "Герена" не се е ползвал с такъв комфорт


Бивш футболист на Левски скочи на Мъри Стоилов: Досега треньор на "Герена" не се е ползвал с такъв комфорт
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2701 0

Бившият футболист на Левски Петър Курдов даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира изявите на "сините" в последните им три шампионатни мача, в които не записаха нито една победа - срещу Славия, Септември София и Локомотив Пловдив.

Той изрази мнение, че Станимир Стоилов действа като едноличен собственик на "Герена" и запита "Кой му пречи?" да работи: "Ако мога да използвам думи на треньора Стоилов, той акцентира върху това, че с изявите си отборът е отключил злобата и завистта към Левски. Нещо не мога да ги разбера тези хора, които ги е хванала звездоманията. Наясно ли е той, че това е клуб, който е на много милиони души в България. Имам чувството, че действа като едноличен собственик и след споменатите вече три мача повтаря едно и също - "Трябва да работим, да работим…" Кой му пречи? Продукцията, която гледаме, не е такава, каквато трябва", категоричен бе Курдов и след това отбеляза, че "Левски няма никаква идея в нападение":

"Дава ли си сметка, че много души, които са отстрани и обичат Левски не по-малко от него и са дали една частица от себе си за този клуб, имат по-различно мнение от неговото? В последно време имам усещането, че в отбора са играли само Наско Сираков и Станимир Стоилов, други не е имало. Сега се опитват да ни замазват очите с една безвкусна гозба. Левски няма никаква идея в нападение. И в един момент застава срещу нас Мъри, започват да му скандират името и той казва, че бил отключил злобата. А при цялата тази подкрепа от публиката отборът е на шесто място. На тази позиция може да сме и с Къци, който коси тревата на "Герена" от дълги години".

61-годишният бивш нападател на "сините" уточни, че не иска да напада отбора и треньора, но и не знае колко още ще продължи търпението на феновете: "Не искам да нападам отбора и Мъри, а им пожелавам да показват по-добри игри. Но след последните три мача той говори едно и също. Колкото вина има треньорът, толкова имат и футболистите, които не знаят къде се намират. Играеш в днешно време пред пълен стадион и да не знаеш какво да правиш. Как на "Герена" ще изпуснеш Локо Пловдив? Да не говоря за мачовете със Славия и Септември. След двубоя с последния тим светна червената лампа. Не знам докога феновете ще имат търпимост. Познавам много левскари, които са готови ръката да си отрежат за отбора, но да ходят на стадиона и да гледат безвкусица не знам".

"До вчера си измиваха ръцете с Ники Михайлов. Сега като го няма, кой ще бъде изкупителната жертва? В тима има футболисти като Краев, който не знае къде се намира. Не съм виждал по-слаб играч в Левски. Да не говоря за всичките чужденци, които бяха привлечени. Виждам безвкусица, безидейност и дори безизходица в нападение. Търсело се на пожар централен нападател. Досега какво спаха, че не го намериха? Много неща мога да кажа, но в последно време съм се затишил и не искам чрез моите думи да отприщвам полемики. В момента Стоилов има пълен картбланш в Левски. Досега треньор на "Герена" не се е ползвал с такъв комфорт, а Мъри е на шесто място", завърши Петър Курдов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мъри Стоилов: Нито имаме план за бъдещето, нито готовност със селекцията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички