Недоволният Станимир Стоилов: В такава битка за челото трябва да реализираш


Недоволният Станимир Стоилов: В такава битка за челото трябва да реализираш
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1172 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори след равенството 1:1 с Локомотив Пловдив на "Герена". Специалистът за пореден път изрази недоволството си от пропуснатите положения на "сините".

"Мисля че имаше реакция от нашия отбор и общо-взето стана интересен мач. Локо се опита да играе, положенията бяха в наша полза, допуснахме грешка, след която се стигна до гола, трябваше да вкараме положенията си, в такава битка за челото трябва да реализираш", каза Мъри.

"Нормално е да има психилогическа затормозеност, трябваше да вкараме положенията си като игра, поведение и агресия беше достатъчно. Трябваше просто да реализираме повече, очаквам повече увереност от защитата".

"Не смятам, че бразилците не са във форма, работят много създават ситуации, а те трябва да се реализират. Проблемът е в реализацията като отбор, като работа даваме доста на терена, нормално е хората да са притеснени за Левски, Ще продължим да работим и ще търсим решения с добавяне на повече конкуренция", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички