Мъри Стоилов: Нито имаме план за бъдещето, нито готовност със селекцията


Мъри Стоилов: Нито имаме план за бъдещето, нито готовност със селекцията
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2693 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че няма никаква представа как ще се подсилва тимът през януарския прозорец. Причината за това е липсата на яснота около бъдещето на клуба, тъй като на този етап не е ясно дали той ще бъде придобит от "Юнайтед Груп", или не.

Левски без план за бъдещето

"Трябва да имаме план за бъдещето, за да се ориентираме в селекцията. Нито има план, нито готовност със селекцията. Имаме ангажименти към институциите. Още след спечелването на Купата казах, че не очаквам кой знае какво надграждане", каза той след равенството с Локо (Пд) снощи.

Мъри няма идея какво ще се случи с Левски

"Да кажем, че нямаме класа да реализираме, то тези положения бяха прекалено елементарни. Нормално е да има леко разочарование. Трябва да се реагира според ситуацията, но аз в момента нямам идея и план какво ще се случи", допълни Стоилов.

Как Левски ще реши проблемите си на терена

"Имаше ситуации и на празна врата, проблем не бих казал. По-притеснително ще е отборът да не играе както трябва. Или с времето, или с добавянето на класа ще решим проблемите", завърши треньорът. A eто какво каза той конкретно за мача с Локомотив (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички