Важна информация от Левски за феновете - касае билетите за Айнтрахт


Важна информация от Левски за феновете - касае билетите за Айнтрахт
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

766 0

От Левски споделиха много важна информация, която касае всеки привърженик на отбора, който възнамерява да подкрепи "сините" в реванша срещу Айнтрахт Франкфурт. Както е известно, първата среща завърши при равенство 1:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Вторият сблъсък е на "Дойче Банк Парк" пред германските привърженици на "орлите". Левски също ще бъде подкрепен от свои фенове, като от клуба ги информираха, че билетите ще се продават на различна от първоначално обявената локация.

Ето откъде ще могат да си ги вземат на място, както и в кои периоди ще се продават (съобщението от клуба без редакторска намеса):

"Левскари,

Съобщаваме ви, че се налага корекция в мястото, на което ще се продават във Франкфурт билетите за мача-реванш с „Айнтрахт“. Те ще бъдат налични за привърженици на „сините“ в хотел Flamings Main - Riverside Hotel Frankfurt с адрес: Lange Straße 5-9, вместо в HiltonFrankfurt City Center, както бе обявено. Билетите ще са налични в сряда, 30 август от 16:00 до 20:30 часа и в четвъртък, 31 август от 10:00 до 16:00часа. Часовете са в местно време.

За привържениците на „Левски“ в продажба са две ценови категории – 15 евро за Блок „ПРАВОСТОЯЩИ“ и 25 евро за блок „СЕДЯЩИ“ - информират "сините".

Българският отбор ще се бори и срещу историята си, тъй като само веднъж след 1:1 у дома Левски е продължавал напред - но точно срещу германски отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички