Левски решава сериозен проблем: Николай Костов ще следи играч на ключова позиция


Левски решава сериозен проблем: Николай Костов ще следи играч на ключова позиция
Снимка: БГНЕС

9551 0

Въпреки натоварената си програма, Левски вече мисли за селекцията си по време на зимния трансферен прозорец. "Сините" осъзнават нуждата от подкрепление в защита и започват да търсят подходящ вариант, пише "Тема Спорт".

Сериозни мисли

В клуба скоро на дневен ред ще бъде липсата на широчина в състава, особено що се отнася до първата третина на игрището. Става ясно, че Николай Костов и неговите колеги на "Герена" вече мислят за това.

Въпреки че до зимата остава много време, спортно-техническият щаб на столичния гранд започва с набора на опции на позицията централен защитник.

Проблеми в заден план

Съвсем наскоро Левски се раздели с титулярния си стълб в отбрана Ноа Сонко Сундберг, който бе продаден на Лудогорец. Не се очаква негов заместник да бъде привлечен до края на летния трансферен прозорец.

"Сините" разчитат на Хосе Кордоба, Кристиан Димитров и Келиан ван дер Каап. При необходимост там се включват също Вендерсон Цунами и Жереми Петрис.

Първият от тях обаче е обект на сериозен интерес от страна на редица чуждестранни клубове. Вероятността той да напусне "Герена" през зимата е голяма. Ван дер Каап, Димитров и Петрис от своя страна са с изтичащи договори. Очакванията са българинът да преподпише контракта си, докато Петрис към момента отказва да го направи.

Междувременно столичани са близо до раздяла с един от най-големите си таланти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички