Левски и Айнтрахт Франкфурт с важно партньорство, което стартира още след реванша


Левски и Айнтрахт Франкфурт с важно партньорство, което стартира още след реванша
Снимка: БГНЕС

5181 0

Мачовете между Левски и Айнтрахт изглежда, че ще положат началото на важно сътрудничество между двата клуба извън терена. То е свързано с школите на двата тима, като "сините" ще имат възможност да се учат от практиките в немския тим.

Левски с поглед към бъдещето

Специалисти от "Герена" ще ходят в Германия на стаж, а "орлите" ще пращат в София специалисти, които да водят лекции и занимания в Академията на "сините", информира "Мач телеграф".

Германците са били впечатлени от наличието на голям брой собствени играчи в първия отбор на Левски. От своя страна шефовете на родния гранд искат талантите им да се развиват така, че да нямат проблеми да си осигурят трансфери в големите първенства в Европа.

Партньорството между двата клуба ще стартира още след реванша в четвъртък. Тогава във Франкфурт ще остане Нестор Юруков, за да уточни всички детайли около съвместната работа. В момента начело на школата е Елин Топузаков. Под мониторинг обаче са всички треньори, които трябва да докажат, че имат място там. Междувременно за реванша с Левски има голяма възможност от Айнтрахт да останат без двамата си най-скъпи играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички