Левски отново поглежда към Израел: Искат да откраднат желан от "сините" играч?


Левски отново поглежда към Израел: Искат да откраднат желан от "сините" играч?
Снимка: Lap.bg

3756 0

Левски има сериозна конкуренция в опита си да привлече нападателя Сънди Адетунджи. На пътя на сините към така желания трансфер застава друг сериозен клуб в лицето на Апоел Тел Авив.

Голяма пречка

Това споделя "Тема Спорт". От информацията става ясно, че израелският тим се включва в битката за подписа на 25-годишния свободен агент, носещ със себе си немалко проблеми.

Нигериецът остана без отбор, след като напусна северномакедонския Шкупи. Клубът от своя страна го даде на ФИФА, а играчът пропусна мачовете на вече бившия си тим именно срещу "сините" в Лигата на конференциите, загубени с 0:2 и 0:1.

Кой е Сънди Адетунджи?

Роденият през 1997-а година стартира професионалната си кариера в Абиа Уориърс. Преминава през Ениймба, Лоби Старс, ФК Прибрам, Платеау Юнайтед и Ривърс Юнайтед. Преди началото на сезон 2021/22 г. облича екипа на Шкупи, с който записва 33 гола и 13 асистенции в 62 мача във всички турнири.

Освен като централен нападател, нигериецът умело се подвизава и по фланговете. Към него интерес има и от Балкани (Косово), който дори е отпратил официално предложение. Малко вероятно е обаче то да бъде прието.

Същевременно "сините" се разделят с един от най-големите си таланти?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички