Случва се: Айнтрахт Франкфурт остава без голяма звезда за Левски - ново развитие (ВИДЕО)


Случва се: Айнтрахт Франкфурт остава без голяма звезда за Левски - ново развитие (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4327 0

За Левски предстои най-важният и най-големият мач за отбора в европейските клубни турнири от над 10 години насам. "Сините" са на плейоф за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите, като за целта трябва да се справят с Айнтрахт Франкуфрт.

"Орлите" летяха високо в Европа в последните сезони, но ситуацията в клуба се промени, както отбелязаха не един и двама специалисти. А сега за тях може да стане още по-тежко, тъй като изглежда неизбежно да се разделят с най-големите си звезди.

Вторият най-скъп футболист на Айнтрахт е Йеспер Линдстрьом. Специализираният сайт Transfermart оценява 23-годишния футболист на 28 милиона евро. Националът на Дания игра четвърт час срещу Левски, а в последния двубой - с Майнц 05, остана неизползвана резерва.

Линдстрьом не тренира с Айнтрахт преди Левски

Една от последните информации дойде от германския журналист Кристофър Мичел, който работи за Sport1. Той показа кадри от тренировката на Айнтрахт от днес (28.08) и съобщи, че Йеспер Линдстрьом изобщо не присъства на заниманията, като вероятно повече няма и да тренира с останалите.

Той допълва, че Линдстрьом все още е във Франкфурт към момента, но скоро ще потегли от града, запътвайки се към Наполи. Очаква се съвсем скоро и Рандъл Коло Муани - най-високо оцененият играч на "орлите", да премине в ПСЖ.

Потвърждение и от трансферното гуру Романо

През вчерашния ден италианският журналист Фабрицио Романо съобщи, че се изглаждат финални детайли по договорката между Наполи и Айнтрахт Франкфурт за трансфера на Линдстрьом. Маркус Кроше (директор при германците) пък призна, че съвсем скоро сделката може да стане факт.

Днес, малко след 14 часа, пък Романо написа, че е постигната устна договорка между двата тима. Шампионът на Италия ще плати 25 милиона евро за датчанина. Футболистът ще подпише петгодишен договор, като изглежда, че няма да вземе участие срещу Левски.

Реваншът между българския отбор и германския тим е в четвъртък от 21:30 часа българско време, като "сините" ще гостуват. Първата среща приключи при равенство 1:1, след като Фадига взриви Националния стадион "Васил Левски" с гол от 30 метра - в последните секунди. Любопитното е, че Левски продължава напред само веднъж след 1:1 у дома, но точно срещу германски съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички