Ултраси от Украйна се скъсаха да се радват на феновете на Левски


Ултраси от Украйна се скъсаха да се радват на феновете на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9064 0

Въпреки че някои европейски издания порицаха българските отбори, които ще играят в приятелски срещи срещу руски тимове (най-вече носителя на Купата на България Левски), то в украинските сайтове се наблюдава любопитна тенденция.

Личи си много позитивното отношение към привържениците на "синия" отбор. Става въпрос както за начина на писане в самите статии от колегите в Украйна, така и от коментарите на украински запалянковци.

Всеки от сайтовете не пропусна да отбележи, че феновете на Левски веднага са започнали да изразяват недоволството си от решенията на ръководството да премерят сили с руски тимове. Посочва се, че поради това се е зародила идеята екипите на "сините" да са в подкрепа на Украйна.

Football.ua прави и любопитна препратка към дела на привържениците на Левски от 2014-а година. "От 2014-а година представители на някои български клубове подкрепят Украйна в борбата за независимост и във войната с Русия.

Сред тези клубове трябва да споменем Берое от град Стара Загора и Левски от София, както и други" - пише изданието за родни фенове. Прочетете повече за това как медиите в Украйна приемат приятелските мачове на Левски с руски тимове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички