Кристиан Димитров: Имаме едни от най-перфектните условия, можем да бием всеки отбор


Кристиан Димитров: Имаме едни от най-перфектните условия, можем да бием всеки отбор
Снимка: Levski.bg

1646 0

Едно от новите попълнения на носителя на Купата на България Левски даде интервю за клубната телевизия. Става въпрос за бившия централен защитник на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. Той коментира условията и адаптацията си в тима.

"Чувствам се страхотно в новия отбор. Футболистите ме приеха много добре в отбора. Всичко е на едно отлично ниво. Познавам се с някои от футболистите от доста дълго време като Ивелин Попов, Николай Михайлов и Георги Миланов. Те ме приеха по-бързо и ме вкараха в отбора. С другите се познавам не чак толкова добре, но сме вече в много добри отношения.

Има доста млади момчета. Отборът е доста млад. За мен е много добре. Атмосферата е много добра. Колективът е наистина на много добро ниво, което е важно за един отбор. Като сме заедно, можем да победим всеки един отбор. Това е най-важното" - започна Димитров.

"Имаме едни от най-перфектните условия, които може да са ни необходими за работа. Всичко е на професионално ниво. Само от нас се очаква през пролетта да дадем всичко от себе си.

Всеки един изминал ден свиквам все повече и повече с изискванията на Станимир Стоилов. Има много неща, които трябва да науча като всеки един футболист и мисля, че крайната цел ще е положителна за Левски" - сподели още бранителят.

Левски успешно замени контролата с Каснодар с такава срещу Ал Кувейт. Оказа се, че поначало от Левски поискали разрешение от УЕФА, за да играят с руски отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички