Руски фенове избухнаха: Да играем срещу Левски с цветовете на Турция, историята се повтаря често!


Руски фенове избухнаха: Да играем срещу Левски с цветовете на Турция, историята се повтаря често!
Снимка: levski.bg

17680 0

Руските футболни фенове "полудяха", когато разбраха, че Левски обмисля да играе в екипи с цветовете на Украйна в контролите с техните тимове, които им предстоят. Както е известно, предвидената проверка с Краснодар пропадна по инициатива на руския клуб, но тези с Урал (Екатеринбург) и Спартак (Москва) не са отменени.

Под статията за намеренията на "сините", публикувана в сайта "Чемпионат", заваляха куп критики, обиди и дори заплахи към България, Левски и българските фенове. Масово руските запалянковци напомнят, че сме били освободени от турско робство благодарение на Русия.

"Нека нашите отбори играят в цветовете на турското знаме с "братушките". Трябва да им се напомни, че историята често се повтаря", пише потребител с юзърнейм "iron 13".

"А руските клубове да играят с екипи на еничари с ятагани, за да възтържествува справедливостта. И нито един български футболист да не напусне терена", пише друг фен. "Нека играят с турски клубове. Може би тогава феновете ще се зарадват", гласи трети коментар.

Други напомнят, че във всички конфликти българите сме били срещу Русия, а те са ни спасили и са ни дали независимост.

"Александър Втори е актуален и днес. Александър Втори освободи предците на ето тези недоразумения", пише друг ползвател на сайта, а един руснак посочва: "Българите са бедни роднини, които нямат нищо свое и винаги са длъжници. За определена цена ще направят каквото поискате. Това не е държава, това е стока!". А ето как Левски бе критикуван от Полша за контролите с руски отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички