Божинов: Феновете на Левски заслужават евротурнирите, Чандъров не получи достатъчно шанс първия път


Божинов: Феновете на Левски заслужават евротурнирите, Чандъров не получи достатъчно шанс първия път
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2173 0

Бившата футболна суперзвезда на България - Валери Божинов, коментира най-горещите теми от родния футбол, като не пропусна да изкоментира и случващото се около бившите му два клуба у нас - Септември и Левски.

Именно и между двата столични тимове бе извършен трансфер съвсем скоро, след като синът на боса на Септември отново бе привлечен от "сините". Бившият нападател на Сити, Юнайтед и още редица топ клубове разкри дали е говорил с Асен Чандъров след сделката:

"Говорихме. Дадох му съвети, но няма да кажа какво сме си казали, защото това са лични неща. Познавам Асен отдавна. Още преди време направихме няколко тренировки заедно в Левски, но той тогава не получи достатъчно шанс.

Сега момчето много израсна във всяко едно отношение и вярвам, че ще успее да се наложи в Левски, а и попада при много добър треньор, което е много важно. Късмет е за всеки футболист да работи със Станимир Стоилов", обясни Божинов пред "Тема Спорт".

Бившият нападател на Левски сподели и очакванията си за "сините" до края на сезона, след като претърпяха някои слаби моменти през кампанията:

"Надявам се да направят една силна пролет и да стигнат до евротурнирите. Те го заслужават. Феновете, които не спират да доказват, че са номер едно, го заслужават".

Вижте защо Симеон Александров не е получил шанс в ЦСКА, според Валери Божинов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички