Левски рестартира елитния футбол в центъра на България, ЦСКА гостува на другия ден


Левски рестартира елитния футбол в центъра на България, ЦСКА гостува на другия ден
Снимка: Lap.bg

2939 0

Левски по всяка вероятност ще даде старт на пролетния полусезон в Първа лига с домакинството си на Черно море, което обаче ще се проведе на неутрален терен.

Причината е, че БФС лиши "сините" от домакинство заради ексцесии между фенове след двубоя със Славия (1:2) на "Герена" в един от последните срещи на клубно ниво преди Мондиал 2022.

Сега обаче от Централата ще позволят на Левски да домакинства във Велико Търново на стадион "Ивайло", където по принцип втородивизионният Етър приема противниците си.

Оказва се, че на съоръжението вече е монтиран ВАР, каквито са изискванията са срещите от Първа лига, съобщава "Тема Спорт". Двубоят ще бъде на 11 февруари, събота.

На 11 февруари кампанията си в първенството ще поднови и Лудогорец. Разградчани имат гостуване на последния в класирането Спартак Варна.

Лидерът след есенния полусезон ЦСКА ще започне атака на титлата с визита на Берое. Сблъсъкът под Аязмото ще бъде на 12 февруари, неделя. Според информация на „Тема Спорт“ Спортно-техническата комисия към БФС трябва да официализира програмата във вторник или сряда.

Вижте кой бивш голям талант на ЦСКА ще спасява Миньор Перник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички