Трябва ли Левски да се страхува? Ямайската перла на Шкупи не прощава пред гола


Трябва ли Левски да се страхува? Ямайската перла на Шкупи не прощава пред гола
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2782 0

Родният гранд Левски излиза срещу Шкупи в мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. "Сините" ще гостуват в първата среща в Северна Македония, а Николай Костов със сигурност ще трябва да намери начин да спре голямата звезда на северномакедонците.

Ямаецът, който кара Северна Македония да трепери

Безспорно 23-годишният Реналдо Сефас ще представлява заплаха номер 1 за Левски в четвъртък (27 юли). Ямайсият нападател, който се подвизава и на двете крила вкара 4 от петте попадения за Шкупи при разгромната победа с 5:0 в първия мач от първия предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу литовският Хагелман.

През изминалата кампания (2022/23) Сефас наниза цели 12 попадения и допринесе с 6 асистенции в 36 мача във всички турнири. Футболистът от Северна Америка се слави със своята бързина и техника в предни позиции и наистина може да създаде големи проблеми за "синьото" защитно звено.

Как може да противодейства Костов на ямайската перла?

Хубавата новина за "сините" фенове е, че българският специалист разполага с нужните футболисти в отбрана. Сефас обича да сменя своите позиции често, а в двата края на защитата Левски разполага с нужната класа в лицето на Жереми Петрис, Цунами и Патрик-Габриел Галчев, които освен със скорост се отличават и с нужната агресия, която може да създаде проблеми на Сефас.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко е на страната Левски преди мача с Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички